

AGENDA AT A GLANCE

CONFERENCE DAY SATURDAY 17 DECEMBER 2022						
Time	Track 1	Track 2	Track 3	Track 4		
7:00 - 9:00 (120 Min)	Registration and Networking - Tea or Coffee					
9:00 - 9:15 (15 Min)	Welcome and Inauguration					
9:15 - 9:45 (30 Min)	Opening Keynote by Mr. Nilesh Vaghela Guest Speakers: Prof (Dr.) Ami Upadhyay(VC - BAOU), Mr. Hiranmay Mahanta (CEO, i-Hub Gujarat), Mr. Mahesh Srinivasan (AWS)					
9:45 - 11:45 (120 Min)	Sponsors Talk					
11:45 - 12:15 (30 Min)	Panel Discussion : Prof (Dr.) Nilesh Modi (BAOU), Dr. Satvik Khara (SOU), Mr. Jayesh Tank (VP IT- Harsha Engineers), Mr. Jignesh Patel (VP - OPL)					
12:15 - 13:45 (90 Min)	Lunch, Networking and Booth visits					
13:45 - 14:15 (30 Min)	Past, Present and Future of Serverless. - Mr. Ankit Sheth Founder & CEO, DataVlzz	Microservices Observability with AWS OpenSearch - Mr. Ravi Soni Cloud Architect, Rishabh Software	Modernize data pipeline on AWS - Mr. Chetan Hirapara Lead Data scientist, Vedity Software	AWS for Startups - Mr. Mahesh Srinivasan - Mr. Ashish Pirojiya Business Development at AWS		
14:20 - 14:50 (30 Min)	Getting started with building your Al/ML muscle on AWS - Mr. Ashish Patel Enterprise Solutions Architect, AWS	AWS ControlTower Landingzone Implementation - Mr. Bhavesh Shah Cloud Practice Lead Intuitive,Cloud	Embrace Failure, yet design Resilient Architecture Patterns on AWS - Mr. Mayur Bhagia Sr. Solutions Architect, AWS	Gujarat Startup Ecosystem - Mr. Hiranmay Mahanta CEO, i-Hub Gujarat		
14:55 - 15:25 (30 Min)	Serverless IoT on AWS - Mr. Bhavesh Gohel Co-Founder & CTO, Eleics Design Pvt. Ltd.	SaaS Product Development using AWS - Mr. Nirav Shah Director, Eternal Web Pvt. Ltd.	Stress-free Administration with High Performance Database - Mr. Nandan Adeshara Cloud Associate, AWS	Handling Large Scale Database @CricHeroes - Mr. Kuntal Shah Co-Founder, CricHeroes		
15:25 to 15:40 (15 Min)	Tea Break and Networking					
15:40 to 16:10(30 Min)	Introduction to Kubernetes and EKS - Mr. Kaivalya Shah - Mr. Tapan Halani Cloud Consultant	Improving the Serverless Application Performance with Serverless Cache - Mr. Dhaval Nagar Founder, AppGambit	Strategic Approach to Apply MLOps Engineering on AWS - Mr. Ashish Patel Sr. AWS AI ML Solution Architect, IBM	Build Multi-Region Serverless Apps - Mr. Tushar Sharma Staff Engineer, Serverless Guru		
16:15 to 16:45(30 Min)	Getting started with DevOps on AWS - Ms, Madhavi Watve Solution Architect, AWS	Strengthen your Cloud Security Posture with AWS Security HUB - Dr. Abhilasha Vyas (Business Unit Head Cloud Security and BI)	Anatomy of an Attack - Mr. Kush Vyas Security Solutions Architect, AWS	AWS X-Ray - Performance and optimization patterns - Mr. Nisarg Shah Development Team Leader, Advanced Business and Healthcare Solutions		
16:50 to 17:20 (30 Min)	Advance your IT career with AWS Certifications - Mr. Ashwin Raiyani Assistant Professor, Nirma University	Beyond 1 Million Active Device requests over AWS IoT - Mr. Vishal Modi Solution Architect, Softvan Pvt Ltd	Developing No code Al solutions with AWS at scale - Mr. Harshal Trivedi Founder, Tusker Al Pvt. Ltd.	Zero Trust and AWS Security - Mr. Ashay Doshi Cloud Security Architect, Sophos		
17:20 to 17:50 (30 Min)	Concluding Session & Giveaways					

#AWSCOMMUNITYDAY

Platinum Sponsors –

Crayon DhiWise Serverless Guru





FOR WOMEN BY WOMEN

SATU	JRDAY 17	DECEME	BER 2022

Time	Diversity Track			
13:40 - 13:45 (5 Min)	Kick Start			
13.40 - 13.43 (3 Min)	- Ms. Krishna Patadia			
13:45 - 13:55 (10 Min)	Welcome			
15.45 - 15.55 (10 Milli)	- Ms. Dimple Vaghela			
	Women Empowerment in AWS Cloud			
13:55 - 14:30 (35 Min)	- Ms. Yogi Barot			
	Principal Solutions Architect Microsoft Specialist, AWS			
	Digital Transformation and Application Modernization			
14:30 - 15:00 (30 Min)	- Ms. Madhavi Watve			
	Solution Architect, AWS			
15:00 - 15:10 (10 Min)	Entertainment Game & Quiz			
	Panel Discussion			
	Ms. Poonam Patel(Project Consultant and Support), Dr. Abhilasha Vyas			
15:10 - 15:50 (40 Min)	(Business Unit Head Cloud Security and BI), Ms. Yogi Barot (AWS), Ms.			
	Asha Mangtani (Associate Director - Delivery Excellence)			
15:50 - 16:00 (10 Min)	Concluding Session			

— Platinum Sponsors

Crayon DhiWise Serverless Guru Inferenz

enz **#AWSCOMMUNITYDAY**